سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب
لینک دوستان

شیطنت های نفس اماره

ما هم باید به آن شیطنت هایی که نفس اماره (به) انسان می کند، توجه کنیم .آن ریزه کاریهایی که در انسان ایجاد می کند ، چه بسا یک نفر آدم زاهد متقی (که) در طول عمرش به زهد و تقوا (مشهور و) معروف بوده ، شیطان یک گوشه ای از دل او را ربوده باشد که همه اعمال و این زهد و تقوا، همه و همه فاسد بشوند، و... باید خودتان مراقبت خودتان را بکنید و وادار کنید کسانی از شما مراقبت کنند...و باید همیشه انسان مراقب خودش باشد . می خواهد نماز بخواند، مراقبت کند از نمازش ‍ که مبادا دست او (شیطان) در این کار باشد، دست نفس اماره در کار باشد.

[ امام خمینی- ره ، کتاب خورشید عرفان ]-موعظه خوبان

نفس اماره



برچسب‌ها: نفس امارهشیطنتامام خمینیمطالب جذابخواندنیزاهدفاسد
[ شنبه 93/9/1 ] [ 3:43 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

«گریه» بر سیدالشهدا بالاتر از نماز شب

 خیال می کنم فضیلت گریه بر سیدالشهدا بالاتر از نماز شب باشد ، زیرا نماز شب عمل قلبی صرف نیست بلکه شبه قلبی است ، ولی حـزن و اندوه و گریه عـمل قلبی است به حدی کـه گـریه و دَمعه(اشک)از علایم قبولی نماز وتر است. بکاء بر مصائب اهـل بیت(علیهم السّلام) و بـه خصوص حضرت سیدالشهدا(علیه السّلام) شایـد از آن قبـیل مستحباتی باشد کـه مستحبی افـضل از آن نیست.

( در محضر بهجت،ج.1،ص.216/آینه حقیقت،ص.63 )-نشریه موعظه خوبان

گریه برای سید الشهدا


 



برچسب‌ها: گریهسید الشهدانماز شب
[ سه شنبه 93/8/27 ] [ 10:0 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

«تسع» در عربی به معنای نٌه و تاسع و تاسوعا به معنای نهم می باشد. چنانکه «عشر» به معنای ده و عاشورا به معنای دهم می باشد. اطلاق کلمه «عاشورا» بر دهم ماه محرم، پس از به شهادت رسیدن حضرت امام حسین و یاران آن حضرت، صورت پذیرفته است و در دوره پیش از اسلام بر دهم ماه محرم عاشورا نمى‏گفتند.کاروان اباعبدالله الحسین علیه السلام در روز دوم محرم به سرزمین مقدس کربلا فرود آمد و تا روز عاشورا در آن سرزمین بودند به لحاظ آن که حوادث مهم کربلا در روز نهم و دهم ماه محرم الحرام اتفاق افتاد این دو روز را برجسته تر نموده و به نام تاسوعا و عاشورا یعنی روز نهم و دهم محرم الحرام نامیدند. ابن اثیر در کتاب «نهایه» مى‏گوید: «عاشورا یک اسم اسلامى است» و ابن درید مى‏گوید: «عاشورا یک اسم اسلامى» است و در دوره جاهلیت به این نام معروف نبود، (الصحیح من سیرة النبى، ح 3، ص 106، چاپ جامعه مدرسین). در «مجمع البحرین» نیز آمده است: «عاشورا یک اسم اسلامى است» آنچه پیش از به شهادت رسیدن حضرت امام حسین(ع) بود این بود که هم پیامبر اسلام(ص) و هم حضرت على(ع) شهادت امام حسین(ع) را در کربلا پیشگویى کرده بودند و حتى امام حسین(ع) نیز شهادت خود را پیشگویى کرده بود و به برخى از پیامبران پیشین هم شهادت آن حضرت وحى شده بود، (بحارالانوار، ج 44، ص 223 و ص 250).

بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

برچسب‌ها: عاشوراتاسوعامعنی

[ سه شنبه 93/8/13 ] [ 9:42 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

راز ضریح شش گوشه

اما چرا برخلاف ضریح و مرقد امان دیگر، ضریح مرقد مطهر سیدالشهدا(ع) شش گوشه ساخته شده است.

در این باره روایت های گوناگونی وجود دارد. اما مجموع این روایت ها و آن چه نزدیک تر به منطق به نظر می رسد، آن چیزی است که شیخ مفید(ره) در کتاب «الارشادات» آورده است. او در بخشی از این کتاب نام 17 نفر از شهدای بنی هاشم در روزعاشورا را ذکر کرده و  نوشته است:«آنان پایین پای آن حضرت در یک قبر (گودی بزرگ) دفن شدند و هیچ اثری از قبر آنان نیست و فقط زائران با اشاره به زمین در طرف پای امام ـ علیه السّلام ـ آنان را زیارت می‌کنند و علی بن الحسین ـ علیهم السّلام ـ (علی اکبر) از جملة آنان است.برخی گفته‌اند: محل دفن علی اکبر نسبت به قبر امام حسین ـ علیه السّلام ـ نزدیک‌ترین محل است.»

قبر شش گوشه امام حسین (ع)

در بعضی از روایات دیگر از جمله کتاب «کامل الزیارات» جعفر بن محمد قمی هم آمده است: «امام سجاد ـ علیه السّلام ـ (با قدرت امامت و ولایت) به کربلا آمد و بنی‌اسد را سرگردان یافت، چون که میان سرها و بدن‌ها جدایی افتاده بود و آنها راهی برای شناخت نداشتند، امام زین العابدین ـ علیه السّلام ـ از تصمیم خود برای دفن شهیدان خبر داد، آن گاه به جانب جسم پدر رفت، با وی معانقه کرد و با صدای بلند گریست، سپس به سویی رفت و با کنار زدن مقداری کمی خاک قبری آماده ظاهر شد، به تنهایی پدر را در قبر گذاشت و فرمود: با من کسی هست که مرا کمک کند و بعد از هموار کردن قبر، روی آن نوشت: «هذا قبر الحسین بن علی بن ابی طالب الّذی قتلوه عطشاناً غریباً»؛ این قبر حسین بن علی بن ابی طالب است، آن حسینی که او را با لب تشنه و غریبانه کشتند. پس از فراغت از دفن پدر به سراغ عمویش عباس ـ علیه السّلام ـ رفت و آن بزرگوار را نیز به تنهایی به خاک سپرد. سپس به بنی‌اسد دستور داد تا دو حفره آماده کنند، در یکی از آنها بنی‌هاشم و در دیگری سایر شهیدان را به خاک سپردند، نزدیک‌ترین شهیدان به امام حسین ـ علیه السّلام ـ فرزندش علی اکبر ـ علیه السّلام ـ است؛ امام صادق ـ علیه السّلام ـ در اینباره به عبدالله بن حمّاد بصری فرموده است: امام حسین ـ علیه السّلام ـ را غریبانه کشتند، بر او می‌گرید کسی که او را زیارت کند غمگین می‌شود و کسی که نمی‌تواند او را زیارت کند دلش می‌سوزد برای کسی که قبر پسرش را در پایین پایش مشاهده کند.

بنابراین به نظر می رسد گوشه های اضافی ضریح مطهر امام حسین(ع) محل دفن پسر بزرگ ایشان یعنی حضرت علی اکبر(ع) باشد و محل دفن  نوزاد شش ماهه اباعبدالله الحسین(ع) یعنی علی اصغر(ع) نیز روی سینه پیکر مطهر امام حسین(ع) باشد.



برچسب‌ها: امام حسینبنی هاشمحرمسید الشهداحرم شش گوشهامام سجادابولافضل العباسعلی اکبرعلی اصغر
[ دوشنبه 93/8/12 ] [ 9:33 صبح ] [ محمد جواد محمدی ]

آیت الله خامنه ­ای درباره حرمت قمه زنی فتوا داده و فرموده اند:
قمه زنى علاوه بر اینکه از نظر عرفى، از مظاهر حزن و اندوه محسوب نمى‏شود و سابقه‏اى در عصر ائمه «علیهم السلام» و زمان­هاى بعد از آن ندارد و تأییدى هم به شکل خاص یا عام از معصوم «علیه السلام» در مورد آن نرسیده است، در زمان حاضر موجب وهن و بدنام شدن مذهب مى‏شود. بنابراین در هیچ حالتى جایز نیست.(1)
امام خمینى در اوایل انقلاب در پاسخ سؤالى در این زمینه فرمود: در وضع موجود قمه نزنند . (2)
حضرت آیت الله فاضل لنکرانى مى فرمایند: <با توجه به گرایشى که نسبت به اسلام و تشیّع بعد از پیروزى انقلاب اسلامى ایران در اکثر نقاط پیدا شده و ایران اسلامى به عنوان ام القراى جهان اسلام شناخته مى شود و اعمال و رفتار ملّت ایران به عنوان الگوى اسلام مطرح است, لازم است در رابطه با مسایل سوگوارى امام حسین (ع) به گونه اى عمل شود که موجب گرایش بیشتر به آن حضرت و هدف مقدس وى گردد.
در این اوضاع مسئله ی قمه زنى نه تنها چنین نقشى ندارد, بلکه به علت نداشتن هیچ گونه توجیه قابل فهم برای مخالفان ثمره اى جز نتیجه ی سوء نخواهد داشت. لذا لازم است علاقه مندان به امام حسین (ع) از این گونه اعمال خوددارى کنند.(3)

آیت الله مکارم در پاسخ این مسئله چنین فرموده اند:
<عزادارى خامس آل عبا از افضل قربات و مایه ی بیدارى ملسمین است, ولى از کارهایى که موجب وهن مذهب مى شود و بهانه به دست دشمنان و مخالفان مى دهد, باید اجتناب نمود(4)>.
به نظر آیت الله صافی: قمه زنی به خودی خود اشکال ندارد، لیکن اگر موجب وهن به مذهب حساب شود و یا ازجهات دیگری مفسده داشته باشد و یا موجب ضرر مهمی بربدن باشد جایز نیست.(5)
آیت‌الله‌تبریزی نیز(6) قمه‌زدن‌را جایز ندانسته‌اند.
علامه امینی صاحب الغدیر می‌گوید: « قمه زنی واعمالی دیگر از این قبیل در مراسم عزاداری حسینی به حکم شرع وعقل حرام است و زخمی ساختن سر که نه سود دنیوی دارد ونه اجر اخروی ، ایذاء نفس است که خود در شرع حرام است ودر مقابل این عمل، ‌شیعه اهل بیت را درانظار دیگران مورد تمسخر قرار داده وآنها را وحشی قلمداد می‌کنند . شکی نیست که این اعمال ناشی از وساوس شیاطین بوده وموجب رضایت خدا وپیامبر (ص) واهل بیت اطهار علیهم السلام نیست.

پی نوشت ها:
1. آیت الله خامنه ای، استفتائات، ص 326، مسئله 1461.
2. امام خمینی ، استفتاات ج 3 ، ص 581 ،س 37 و 38 ؛ فرهنگ عاشورا، ص 358.
3. آیت الله فاضل، جامع المسائل , ج 1 ص 622
4. آیت الله مکارم، استفتاآت جدید, ج 1 ص158، س 571
5. سوال از دفتر آیت الله صافی گلپایگانی(0251-7479)
6. آیت الله تبریزی،استفتاءات‌جدید، ج‌1، ص‌454، س 2003

حرمت قمه زنی



برچسب‌ها: قمه زنیامام حسینمراجعحرمت قمه زنی
[ یکشنبه 93/8/11 ] [ 3:46 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

صاحب زمان

منبع:http://fadahiyerahbar.parsiblog.com



برچسب‌ها: صاحب زمانزمانافسردهزمانهجملات نابجملات زیبا
[ پنج شنبه 93/8/8 ] [ 5:9 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

این درسته که سرباز امام زمان بودن لیاقت می خواد.

این درسته که هر کسی لیاقت دوستی و همنشینی امام زمانو نداره.

و این هم درسته که دینداری در زمانی که فتنه ها از هر سو هجوم میارن خیلی سخته .

ولی خوب ما لا اقل می تونیم مثل اون پیرزنی که برای خرید حضرت یوسف تمام داراییش رو که دو تا تخم مرغ بود رو آورده بود ؛

برای رسیدن به امام زمانمون با همین بضاعت کم با همین عمل کم با همین روی سیاه حرکت کنیم . 

خوبیش اینه که ما رو هم تو لیست مشتری های امام زمان می نویسن .

خوبیش اینه که ما هم حد اقل تو سیاهی لشکر امام زمانمونیم .


یاران امام زمان

 



برچسب‌ها: سرباز امام زمانلیاقتسیاهی لشکریاران امام زمان
[ پنج شنبه 93/8/8 ] [ 5:2 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

 

سه توصیه امام زمان (عج)

«یک روز با یکى از دوستان محضر آیت ا... حق شناس - ره رفته بودیم، آن وقت منزل ایشان نزدیک مسجد امین الدوله بود. مجلس هم مجلس

 خاصى بود. ایشان دفعتاً شروع به صحبت کردند و فرمودند: به آقا حجه بن الحسن عرضه داشتم من یتیم هستم و پدر ندارم. فرمود: من پدر

شما هستم. حضرت سپس به من امر کردند: نماز جماعت، نماز شب، توجه به درس و مطالعه. آقاى حق شناس این سه مطلب را در زندگى

به جا مى آورد و هر سه وصیت حضرت را به دقت انجام مى داد. گاهى مى دیدم بى وقفه سه ساعت مطالعه مى کند و سعى مى کند حتّى

یک نمازش را هم فرادى نخواند. نماز شب را هم ترک نمى کرد و اساساً رفقاى خود را افرادى مى دانست که در نماز جماعت حاضر مى شوند.

( به نقل از حجة الاسلام محمد على جاودان ، سایت تهذیب حوزه علمیه قم )-نشریه هفتگی موعظه خوبان

آیت الله حق شناس

 




برچسب‌ها: امام زمانآیت الله حق شناسنماز جماعتنماز شبتوجه به درس
[ چهارشنبه 93/8/7 ] [ 5:29 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

امام صادق علیه السلام فرمودند :

هیچ کس نیست که برای حسین علیه السلامشعری بگوید و بگرید و بگریاند ،

مگر اینکه خداوند بهشت را بر او  واجب سازد و او را بیامرزد.

گریه برای امام حسین



برچسب‌ها: امام حسین (ع)گریهثواب گریهمحرمبهشتامام صادق علیه السلام
[ شنبه 93/8/3 ] [ 4:47 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

مشکلترین گردنه

آیت الله بهجت (ره)-نشریه الکترونیک موعظه خوبان



برچسب‌ها: آیت الله بهجتراضیگردنهحق الناسحسنات
[ پنج شنبه 93/7/24 ] [ 1:0 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]
.: Weblog Themes By Salehon.ir :.
درباره وبلاگ

((عکس شهید میر یوسف سید لو))...... گوشه ای از وصیت نامه............... ای،حبیب من در نهایت می خواستم راهی را طی کنم که طیران فرشتگان و راهنمائیهای فرشتگان آن را نشان داده،می خواستم پرواز کنم ولی بالهایم شکسته بود می خواستم به پیش معشوق بشتابم ولی قامهایم قدرت راه رفتن را نداشت. در مواقعی زبانم می خواست بگوید آمادة آمدن هستم ولی صدا یم در نمی آمد الهی آبرویی به درگهت ندارم ولی دلم می خواهد آبرومندانه و پاک به درگهت بیایم با اینکه گناهانم مانع از این کار است الهی العفو،العفو. . .
برچسب‌ ها
شعر (51)
مهدی (38)
gif (32)
عکس (32)
جمعه (28)
ظهور (28)
gifs (25)
غزه (25)
شهید (22)
شهدا (21)
هریس (21)
دختر (20)
توبه (17)
نماز (17)
غیبت (17)
گناه (16)
بهشت (15)
قیف (15)
منجی (15)
خدا (14)
شهوت (14)
جنسی (11)
دعا (11)
عراق (11)
زن (11)
دل (10)
حدیث (10)
آقا (9)
وضو (9)
عشق (8)
پسر (8)
قلب (7)
حجت (6)
حرم (6)
جنگ (6)
بیا (5)
سکس (5)
شب (5)
صبح (5)
فرج (5)
مرد (4)
قبر (4)
غم (4)
عمر (4)
عمل (4)
علی (4)
آتش (4)
9 دی (4)
جان (4)
چشم (4)
بغض (3)
پول (3)
اشک (3)
خشم (3)
دوا (3)
ذکر (3)
سنی (3)
سفر (3)
شام (3)
ظهر (3)
عید (3)
غزل (3)
قضا (3)
قم (3)
گل (3)
گرگ (3)
ماه (3)
نفس (3)
یار (3)
کور (2)
مکه (2)
ناب (2)
ناز (2)
مصر (2)
هوس (2)
لذت (2)
لطف (2)
گدا (2)
آرشیو مطالب
امکانات وب

آمار واطلاعات
بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 84
کل بازدید : 1708853
کل یادداشتها ها : 828